JOUW NIEUWE HOTEL OF RESTAURANT

HOTELS, INSPIRATIE, INTERIEUR, PUBLIEKE RUIMTE

ABOUT THIS PROJECT

HOTELS EN RESTAURANTS

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen van prijswinnende ontwerpen voor hotels in binnen- en buitenland. Omdat we ook in de horeca hebben gewerkt begrijpen we als geen andere dat functionaliteit en esthetiek hand in hand moeten gaan voor en succesvol resultaat.

Met een horeca-interieur wil je de juiste sfeer neerzetten. In een horeca-interieur is de branding leidend, samen met het verhaal wat je als ondernemer wilt vertellen. Je wilt onderscheidend zijn en het interieur moet passen bij datgene wat je wilt uitdragen en de doelgroep die je wilt aanspreken. Jouw verhaal en de doelgroep vormen het startpunt van het concept.
We nemen ruim de tijd om dit tot in de details uit te werken. Om nog meer impact te maken werken we als de opgave daar om vraagt samen met branding- en communicatiebureaus.
Een goed uitgewerkt concept is echt voelbaar als je een horecagelegenheid binnenstapt. Het draagt bij aan de beleving van je gasten en zorgt dat ze een volgende keer weer terugkomen. En, misschien nog wel belangrijker, ze praten erover en raden anderen aan om ook in jouw restaurant of koffiebar te komen!

Samen bedenken we jouw nieuwe hotelconcept
en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe hotel
een succes wordt!

We kunnen je helpen tijdens het hele bouwproces
vanaf het eerste idee tot en met de oplevering,
of jouw ideeën visualiseren waarmee je een aannemer kunt
laten zien wat je wil.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

De getoonde beelden zijn ter inspiratie en zijn niet allemaal in eigendom van STUVR