Over Sander Vredeveld

Met een bouwkundige achtergrond en veel ervaring als interieurontwerper en projectmanager bij gerenommeerde bureaus, brengt Sander als geen ander vorm en functie samen tot een kloppend geheel. Hij maakt elk interieurontwerp alsof het om zijn eigen huis gaat.

 

Beleving als basis voor elk interieurconcept

De beleving en het verhaal van de gebruiker/opdrachtgever zijn de basis voor elk interieurconcept dat Sander maakt.  Vanuit dat verhaal maakt hij stapsgewijs een concept, wat hij tot in de kleinste details uitwerkt. Want ‘the details are not the details, they make the design’ (Charles Eames).

 

Integrale benadering en een groot netwerk van experts

Hij benadert een project integraal, en heeft van begin tot eind een goed beeld van het hele proces. Door zijn achtergrond kijkt hij verder dan de inrichting en heeft hij ook de technische ervaring om bouwkundige verbeteringen uit te werken. Hij kent het bouwbesluit en neemt zo nodig vergunningstrajecten voor zijn rekening. Detailtekeningen maakt hij tot op de millimeter, tot de stiksels van de stoel. Door zijn ervaring als projectmanager heeft hij een goed totaalbeeld van het proces en weet hij waar het geld gaat zitten. Hij communiceert hij makkelijk met andere partijen en weet waar de belangen liggen.

Komt hij er niet uit? Dan heeft hij een groot netwerk om op terug te vallen.

Je kunt bij ons terecht voor interieur, maatwerkmeubels en verlichtingsconcepten.