KANTOREN

INSPIRATIE, INTERIEUR, KANTOOR, PUBLIEKE RUIMTE

ABOUT THIS PROJECT

JOUW NIEUWE KANTOOR!

Een kantoor ontwerpen is een vak apart. Een goed interieur draagt bij aan het werkgeluk en de productiviteit van je medewerkers. Het is een inspirerende, innovatieve en prettige werkomgeving en weerspiegelt de identiteit van je bedrijf.

Studio Vredeveld heeft ruime ervaring met het ontwerpen van kantoren van 1 tot meer dan 200 werkplekken en helpt je graag. We horen graag je wensen en ontwerpen samen met jou de ideale werkplek.
Het begint allemaal bij de aanleiding voor deze verandering. Waarom een nieuw kantoor? Wat wil je ermee bereiken? En we kijken verder, naar waar je met je bedrijf naartoe wilt de komende jaren en hoe we het kantoorinterieur daarop kunnen laten aansluiten. Een goed interieur draagt bij aan de manier waarop je werkt en aan je ambities op korte en langere termijn. Daarnaast bevordert een goed interieur de cultuur van je bedrijf en de sfeer binnen het kantoor of de werkruimte.

Medewerkers zijn niet allemaal hetzelfde. De één sport graag in zijn vrije tijd, de ander leest, kookt, of tuiniert. Een goed interieur heeft een diversiteit aan ruimtes (stilteplekken, open vergaderplekken, flexplekken, of juist niet, sta-bureaus, informele zitjes, etc) en komt tot stand na goed overleg met de “bewoners” van het kantoor. Iedereen moet zichzelf ergens prettig kunnen voelen.
Misschien wel de belangrijkste factor in het interieur is verlichting. Op de werkplek zelf wil je goede werkverlichting (tussen de 3000 en 4000K). Maar, wil je dit ook in kantine, leeshoek, lobby, vergaderruimtes? En wat als je een presentatie geeft? Dan wil je de verlichting kunnen dimmen.

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen van kantoren en we begrijpen heel goed dat functionaliteit en esthetiek hand in hand moeten gaan voor een succesvol resultaat.

Samen bedenken we jouw nieuwe kantooromgeving en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe werkplek past als een maatpak!

We kunnen je helpen tijdens het hele bouwproces vanaf het eerste idee tot en met de oplevering, of jouw ideeën visualiseren waarmee je een aannemer kunt laten zien wat je wil.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

De getoonde beelden zijn ter inspiratie en zijn niet allemaal in eigendom van STUVR