JOUW DROOMHUIS

INSPIRATIE, INTERIEUR, RESIDENTIEEL

ABOUT THIS PROJECT

JOUW DROOMHUIS!

Je weet wat je wilt, maar je weet niet precies hoe. Wij weten zeker dat er veel meer mogelijk is dan je kunt bedenken. We laten je zien dat er meer opties zijn dan de standaard. En maken jouw interieur creatiever, praktischer en vooral persoonlijk. Het is tenslotte jouw huis. Het nieuwe interieur moet iets toevoegen ten opzichte van wat je hebt en functionaliteit en esthetiek moeten in balans zijn.
Waarschijnlijk verschillen jullie van mening over het interieur en hebben jullie niet dezelfde smaak. Wij zorgen dat tijdens gesprekken alle meningen bij elkaar komen, zonder dat het interieur een compromis wordt, het moet écht goed zijn. Voor onze interieurs geldt; 1+1=3.

Naast ontwerpen, kunnen we ook begeleiden tijdens bouwproces. We begrijpen de taal van de aannemers en installateurs. We helpen offertes aanvragen en vergelijken, bouwers rondleiden, planning bewaken, en doen de esthetische begeleiding tijdens de bouw. Ook werken we maatwerkmeubilair tot in detail uit en laten we het uitvoeren door de meubelmaker die het beste past bij de klus, of visualiseren we jouw ideeën waarmee je een aannemer kunt laten zien wat je wil.

Wij ontwerpen elk huis alsof we er zelf in gaan wonen en we nemen je stapsgewijs mee in het ontwerpproces zodat het echt jouw ontwerp wordt!

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

De getoonde beelden zijn ter inspiratie en zijn niet allemaal in eigendom van STUVR