Woonhuis uitbreiding – Harlingen

Category
exterieur, interieur, residentieel
About This Project

Noorderhaven

Opdrachtomschrijving:

Een jong gezin in Harlingen had de wens om aan de prachtige Noorderhaven te blijven wonen in het huis wat eigenlijk wat te klein werd. We hebben een extra tuinkamer ontworpen die aan de tuinzijde volledig is uitgevoerd met glas waardoor volledig zicht is op de tuin en de historische muur van de naastgelegen woning.

Door de uitbouw gedeeltelijk in te laten springen ontstaat er een tuinkamer die centraal ligt tussen alle ruimtes en op warme dagen het middelpunt is van de woning.

De tuin is optimaal afgestemd op de nieuwe functies en sluit optisch naadloos aan op de nieuwe binnenruimtes.

Locatie: Harlingen

Oppervlakte: 120m²

Opgeleverd: 2019

Foto’s door:  Erikjan Koopmans Photography